Puur propaan

Bent u ook milieubewust, maar wenst u toch een duurzame energiebron? Dan bieden wij u een oplossing:  propaan koppelt economische aan ecologische verwachtingen. En dit als goedkoopste fossiele energiebron op heden (vergelijking Brafco november 2022 huisbrandolie - propaan - aardgas - pellets - electriciteit)

Propaan voor elke situatie

Propaan levert hoge energiewaarden en biedt een hoge flexibiliteit, wat ook de gewenste toepassing is: verwarmen, warm water, koken, haardvuur, zwembadverwarming en een breed gamma aan industriële toepassingen.

Troeven van propaan

  • Economisch
  • Ecologisch
  • Esthetisch
  • Energie
  • Eenvoud

Economisch

Het economisch aspect van propaan start reeds met de installatie: er zijn geen schouwen vereist, want alle toestellen werken met rechtstreekse muurdoorgang. De nieuwste generatie van uitermate zuinige condensatieketels is op maat van propaan gemaakt: efficiëntie en economie troef. Propaan is geschikt voor alle energiebehoeften in de woning zodat één energiebron volstaat. Met andere woorden, een besparing op de aansluitings- en installatiekosten.

Ecologisch

Propaan is een natuurlijke en propere energiebron met een zuivere verbranding zonder schadelijke afvalstoffen waarbij alle Europese uitstootnormen vlot gerealiseerd worden. In de rookgassen vindt u enkel waterdamp en CO2 terug, geen residu, roetneerslag, stank, verontreiniging en zo goed als geen zwavel. Ten opzichte van stookolie ligt de uitstoot van CO2 resoluut lager. Kiezen voor propaan betekent dan ook een keuze ten gunste van het milieu.

Ook de productie van bio-propaan wordt met mondjesmaat opgestart: dit zal naar de toekomst toe een nog grotere ecologische troef betekenen.

Esthetisch

Voor de plaatsing kunt u opteren voor een bovengrondse tank en een ondergrondse tank. Integratie van de bovengrondse tank in de tuin is perfect mogelijk met groenschermen. Bij de ondergrondse tank is natuurlijk enkel het groene toezichtsluik zichtbaar zodat hier een perfecte integratie vanzelfsprekend is.

Energie

Propaan levert 7,052 kWh per liter en bezorgt U dus moeiteloos alle gewenste energie "on demand" zodat er geen verspilling is, dit zeker in combinatie met de huidige hoogrendementsketels.

Eenvoud

We staan voor duidelijke en heldere afspraken met rechtstreekse contacten.

Erik staat in voor offertes en contracten.
Annick verzorgt de bestellingen en facturatie.
Hendrik, Nico, Geert & Bogdan beleveren u in alle veiligheid.

Voor propaan
vertrouwt u op E-gas

Ons ervaren team garandeert een snelle en veilige levering van gas bij u thuis. Dankzij onze jarenlange ervaring als leverancier van propaangas en gastanks (zowel bovengronds als ondergronds) kan u er van op aan dat alles vlot verloopt. Wij bieden een uitgebreide service en dragen de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel.

Contact

Nog vragen, of reeds overtuigd van de talloze voordelen van propaangas? Neem dan hier contact op, en wij helpen je met plezier verder.

CONTACT