Uw propaantank plaatsen

Overweegt u om een propaantank te plaatsen? Reken dan op de deskundigheid van de experts van E-gas.

De plaatsing van een gastank met propaan biedt u heel wat voordelen. Zo beschikt u over een op maat aangepaste hoeveelheid propaan. De autonomie is verzekerd, zelfs bij winterpieken. U bestelt gewoon zodra de peilmeter een inhoud van 20% aanduidt. U geniet altijd van een flexibel gebruik, een ecologisch verantwoord product met efficiëntiewinst en gebruiksgemak.

Voordat u zo’n propaantank laat plaatsen, is het belangrijk om de plaatsingsmogelijkheden goed te overwegen.

Zo kan een bovengrondse tank sneller geplaatst worden en zijn er geen constructie- of verbouwingswerken nodig. Een standaardtank is wit, maar op uw verzoek kunnen wij uw tank ook in het groen leveren. De tank kan perfect in de tuin geïntegreerd worden met groenschermen. Het oog wil ook wat natuurlijk.

De ondergrondse tank wordt door onze ervaren medewerkers netjes ingegraven zodat enkel het toezichtsluik zichtbaar is. Zijn er grondwerken gepland, dan verstrekken wij aan uw aannemer alle vereiste informatie, zodat hij uw gastank correct en veilig kan plaatsen.

Uiteraard kunnen beide soorten gastanks onmiddellijk in gebruik worden genomen. Contacteer ons gerust voor uw gastank propaan.