Gasleverancier E-gas

E-gas is al generaties lang actief als gasleverancier in de gaswereld. E-gas is een afdeling van DVH Logistics. Deze firma is al jarenlang een belangrijke speler op de gasmarkt in West- en Oost-Vlaanderen. DVH Logistics is ontstaan uit de samenwerking tussen de firma's Dumon (Lichtervelde) en Van Heyste (Oostende). Ons ervaren team is gespecialiseerd in een veilige aanlevering en behandeling van huishoudelijk gas (propaan en butaan) en industrieel gas.

E-gas, de afzonderlijke propaanafdeling, zag het licht op algemene vraag van onze klanten. Onze vertrouwde aanspreekpunten en gedreven chauffeurs garanderen een onberispelijke en snelle aanpak vanuit onze vertrekbasis in Lichtervelde. Als leverancier van propaangas vinden wij het immers belangrijk om onze klanten op hun wenken te kunnen bedienen.

De tevredenheid van onze klanten dragen wij hoog in het vaandel. Wij leveren dan ook enkel kwaliteitsproducten. Onze ervaring en connecties in de gaswereld laten ons toe om op een veilige en commerciële manier te werken. Het enige wat u als klant moet doen, is genieten van alle voordelen die propaan u te bieden heeft.

Ervaren oplossing

Ons team beschikt over een jarenlange expertise en knowhow. Dat alles zorgt voor een professionele en veilige aanpak. Zo kan u gemakkelijk verwarmen met propaangas.

Bovendien volgen wij uw dossier op met onder meer de wettelijke keuring van de tank door een erkend organisme en de vervanging van de veiligheidsklep van uw gastank op de vervaldag.

U kan er dus van uitgaan dat alles op wieltjes verloopt als u wil genieten van alle voordelen van gas.

Wil u meer weten over propaangas en de voordelen van propaan? Contacteer ons gerust voor meer informatie.